Montering af varmepumpe – kvalitet til tiden​

Ønsker du montering af varmepumpe? Så er du landet det rigtige sted. Hos Nordjysk VVS Teknik A/S sørger vi for at montere din varmepumpe i Hjørring, Frederikshavn og resten af Nordjylland. Hos os kan du altid regne med kvalitet til tiden.

Hvis du allerede nu synes, at varmeregningerne konsekvent stiger og er lige til den dyre side, så kan en varmepumpe være en billigere løsning for dig. Vi står til rådighed og hjælper med at finde den rigtige løsning.

Effektiv og solid montering af varmepumpe

Hos os er kunden altid i fokus, og derfor er det vigtigt for os at imødekomme dine behov. Kender du ikke så meget til en varmepumpe i forvejen, hjælper vi dig gerne med at blive klogere på, hvad den kan, og hvorfor den er driftssikker. Vi tilbyder:

  • Levering af varmepumpe
  • Montering af varmepumpe
  • Installation af varmepumpe
  • Service på varmepumpe

​Derudover tilbyder vi både luft-til-luft og luft-til-vand varmepumper. De to typer af varmepumper er ideelle for dig, der ikke har mulighed for at få gravet jordslanger ned ved din bolig.​

Vores leverandører​

Få et uforpligtende tilbud

Vi svarer inden for 24-48 timer​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Hvad koster en varmepumpe?

En varmepumpe varierer meget i pris alt efter hvilken type, du vælger. Derudover kommer selvfølgelig timepris, moms og materialer oveni.​

Generelt har vi den indstilling, at vi vil tilbyde skarpe priser. Derfor er vi også altid villige til at lave et godt tilbud til dig, når du henvender dig til os. Er du interesseret i en billig pris, sørger vi for at vurdere opgavens omfang med det samme og giver dig efterfølgende et skarpt og uforpligtende tilbud.

Hos Nordjysk VVS Teknik A/S garanterer vi, at du både får montering af varmepumpe, service, levering og installering oveni prisen. Vi guider dig hele vejen igennem og hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning, hvis du er i tvivl om hvilken type varmepumpe, du skal vælge.

Kontakt os for mere information om montering af varmepumpe

Uanset om du er interesseret i rådgivning med det samme eller blot mangler informationer, kan du altid kontakte os. Vi har 22 års erfaring på området og hjælper til hver en tid med at guide dig.

Kontakt os på telefon 98 96 56 56 eller skriv til vores e-mail thomas@nvvst.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.Vi ser frem til at hjælpe dig med din montering af varmepumpe samt andet VVS-arbejde!

​​

Kvalitet til tiden

Siden 1998 hvor Nordjysk VVS Teknik blev etableret har "Kvalitet til tiden" været vores motto - Arbejdet vi udfører skal være i top og klar til aftalte tid.

22 års erfaring

Gennem de sidste 22 år har vi opbygget et stort kendskab og viden om branchen samtidig med at vores medarbejdere har gennemgået utallige kurser og efteruddannelser.

Kunden i fokus

Vi har altid fokus på dine ønsker og behov! Dog er vi heller ikke blege for at rådgive og vejlede vores kunder i den rigtige retning hvis de ønsker det umulige

Skarpe priser

Vi er kendt for altid at være skarpe og konkurrencedygtige på priserne! Så hvis du ønsker et seriøst uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at taget fat på os.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Se vores produkter

Nordjysk VVS Teknik kan tilbyde hjælp på en række forskellige områder lige fra naturgas til VVS-arbejde.

Du kan se en lille vifte af de ting, vi kan her, men du er også altid velkommen til at ringe.​

Kvalitetssikring

​Nordjysk VVS Teknik A/S

​CVR: 27361765

​Telefon og E-MAIL

98 96 56 56

thomas@nvvst.dk

adresse

​Dalvangen 4, 9800 Hjørring

Google Maps

Vi støtter