​Blikkenslager med 22 års erfaring

Skal du bruge en blikkenslager? Nordjysk VVS Teknik A/S har 22 år erfaring indenfor området. Vi kører ud til dig, der bor i Frederikshavn, Hjørring og resten af Nordjylland.

Hos os er kunden altid i fokus. Derfor er det vigtigt for os at kunne imødekomme dine behov og ønsker, så vi kan give dig det bedste resultat. Uanset hvor stor opgaven end måtte være, står vi klar til at hjælpe og rådgive dig, hvis du har brug for det.

Vi tilbyder stort set alt indenfor blik- og smedearbejde. Vi leverer og monterer varer, men vi hjælper også gerne med reparation eller vedligeholdelse. Vi kan tilbyde at hjælpe med:

  • Tag og facadeinddækning i både zink, aluminium eller skifter
  • Inddækning af skorstene, kviste og skotrender samt taginddækning
  • Tagrender og nedbørsrør i både zink, stål eller kobber
  • Levering og montering af øvrige kanter og inddækninger

Hvad laver en blikkenslager?

Hos Nordjysk VVS Teknik A/S tilbyder vi en bred vifte af både smedearbejde og blikarbejde. Som blikkenslager kan vi derfor hjælpe med diverse opgaver lige fra levering og montering af tagrør til inddækning af skorstene eller kviste.

Vi er derfor indenfor håndværkerbranchen, men vi beskæftiger os udelukkende med udendørs blikarbejde. Trænger dit tag til at blive udskiftet, eller har dine tagrender brug for en reparation, er det os, du skal kontakte.

Vi stræber altid efter at levere et godt stykke arbejde i høj kvalitet til tiden. Mangler du en professionel blikkenslager med mange års erfaring, står vi klar til at hjælpe.

Kontakt vores blikkenslager allerede i dag

Har du brug for rådgivning, et uforpligtende tilbud eller en god pris, skal du ikke tøve med at kontakte os. Når vi har vurderet opgavens omfang – herunder tid og materialer – giver vi dig et uforpligtende tilbud.

Kontakt vores kompetente blikkenslager på telefon 98 96 56 56 eller skriv en e-mail til os på vores e-mailadresse thomas@nvvst.dk.​ Hos Nordjysk VVS Teknik A/S kan vi også hjælpe med montering af varmepumpe,  jordvarmeanlæg, kloakarbejde og en masse andre ting. 

Få et uforpligtende tilbud

Vi svarer inden for 24-48 timer​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kvalitet til tiden

Siden 1998 hvor Nordjysk VVS Teknik blev etableret har "Kvalitet til tiden" været vores motto - Arbejdet vi udfører skal være i top og klar til aftalte tid.

22 års erfaring

Gennem de sidste 22 år har vi opbygget et stort kendskab og viden om branchen samtidig med at vores medarbejdere har gennemgået utallige kurser og efteruddannelser.

Kunden i fokus

Vi har altid fokus på dine ønsker og behov! Dog er vi heller ikke blege for at rådgive og vejlede vores kunder i den rigtige retning hvis de ønsker det umulige

Skarpe priser

Vi er kendt for altid at være skarpe og konkurrencedygtige på priserne! Så hvis du ønsker et seriøst uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at taget fat på os.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Se vores produkter

Nordjysk VVS Teknik kan tilbyde hjælp på en række forskellige områder lige fra naturgas til VVS-arbejde.

Du kan se en lille vifte af de ting, vi kan her, men du er også altid velkommen til at ringe.​

Kvalitetssikring

​Nordjysk VVS Teknik A/S

​CVR: 27361765

​Telefon og E-MAIL

98 96 56 56

thomas@nvvst.dk

adresse

​Dalvangen 4, 9800 Hjørring

Google Maps

Vi støtter