Kloakarbejde og renovering

Har du brug for kloakarbejde eller VVS-arbejde? Hos Nordjysk VVS Teknik A/S får du en autoriseret kloakmester, der kan løse mange forskellige kloakopgaver for dig. Vi kører ud i Hjørring, Frederikshavn og Nordjylland alt efter dine behov.

Har du et badeværelse, der trænger til en renovering – eller måske et tilstoppet kloaksystem? Så står vi klar til at hjælpe dig. Vi har 22 års erfaring indenfor området og har med tiden løst mange forskellige kloakopgaver.

Vi er et kloakfirma, der har været på markedet siden 1998. For os er det alfa og omega med et godt og solidt stykke kloakarbejde, så vi kan give dig de bedste resultater.

​Vi tilbyder bl.a.:

  • Forskellige former for kloakarbejde – bl.a. hjælp til tilstoppede kloaksystemer
  • Renovering af badeværelser​

Uanset hvad det måtte dreje sig om, hjælper vi dig gerne med at nå frem til en løsning.

Vi tilbyder professionelt kloakarbejde i høj kvalitet

Vi kender alt til frustrationer over tilstoppede afløb. Derfor gør vi en dyd ud af at hjælpe med at løse problemet, så du undgår den slags kloakproblematikker.

For os indebærer kloakarbejde stort set alt. Er der f.eks. behov for et helt nyt kloaksystem, står vi til rådighed. Leder du efter en professionel kloakmand, der kan tilbyde professionelt arbejde og rådgivning – så er det os, du skal henvende dig til.

Udover at kunne levere effektive løsninger, tilbyder vi også skarpe priser. Vi prisangiver ud fra opgavens opfang. Efterfølgende kommer vi med et uforpligtende tilbud med en god pris til dig.

Kontakt os for et gratis tilbud på dit kloakarbejde!

Har du brug for en renovering eller en etablering af et helt nyt kloaksystem, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi finder den rette løsning, så vi kan komme problemet til livs.

Kontakt os på telefon 98 96 56 56 eller skriv til os på vores e-mail thomas@nvvst.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig med dit kloakarbejde!

Få et uforpligtende tilbud

Vi svarer inden for 24-48 timer​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kvalitet til tiden

Siden 1998 hvor Nordjysk VVS Teknik blev etableret har "Kvalitet til tiden" været vores motto - Arbejdet vi udfører skal være i top og klar til aftalte tid.

22 års erfaring

Gennem de sidste 22 år har vi opbygget et stort kendskab og viden om branchen samtidig med at vores medarbejdere har gennemgået utallige kurser og efteruddannelser.

Kunden i fokus

Vi har altid fokus på dine ønsker og behov! Dog er vi heller ikke blege for at rådgive og vejlede vores kunder i den rigtige retning hvis de ønsker det umulige

Skarpe priser

Vi er kendt for altid at være skarpe og konkurrencedygtige på priserne! Så hvis du ønsker et seriøst uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at taget fat på os.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Se vores produkter

Nordjysk VVS Teknik kan tilbyde hjælp på en række forskellige områder lige fra naturgas til VVS-arbejde.

Du kan se en lille vifte af de ting, vi kan her, men du er også altid velkommen til at ringe.​

Kvalitetssikring

​Nordjysk VVS Teknik A/S

​CVR: 27361765

​Telefon og E-MAIL

98 96 56 56

thomas@nvvst.dk

adresse

​Dalvangen 4, 9800 Hjørring

Google Maps

Vi støtter