​Jordvarmeanlæg – en miljøvenlig løsning

​Drømmer du om et jordvarmeanlæg? Jordvarme er generelt et fornuftigt valg, når vi skal skåne og passe på miljøet. Hos Nordjysk VVS Teknik A/S får du mulighed for at vælge imellem flere forskellige anlæg. Vi kører ud i Hjørring, Frederikshavn og resten af Nordjylland.

Noget af det nyeste på markedet er implementeringen af jordvarme. Det går kort fortalt ud på at varme dit hjem op og give dig vand i hanen igennem jordens varme. Det sker i det øjeblik, du vælger at investere i et jordvarmeanlæg hos os.

Uanset om du drømmer om at bygge et helt nyt hus eller gerne vil have skiftet dit nuværende varmeanlæg, så står vi til rådighed. Vi samarbejder med leverandører som:

  • HS Tarm
  • Danfoss
  • Volund varmeteknik
  • Metro Therm

Der er flere fordele i at investere i et anlæg, der giver dig mulighed for at udnytte jordens varme. Ikke nok med at det er en billigere løsning, så skåner du samtidig jordkloden.

Hvad koster et jordvarmeanlæg?

Det er meget forskelligt, hvad et jordvarmeanlæg koster. Oftest kan vi først vurdere en pris i det øjeblik, vi har vurderet opgavens omfang. Tilbuddet dækker både installation, service og reparation.

Vælger du jordvarme som energikilde, kræver det en implementering og montering af varmepumpe og jordslanger, som bliver gravet ned under din bolig. Det er slangernes opgave at udnytte varmen i jorden, som optages i enten den kølervæske eller sprit, slangerne skal fyldes op med.

Få et uforpligtende tilbud

Vi svarer inden for 24-48 timer​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Gyllekøling – et godt alternativ

Udover jordvarme tilbyder vi også at montere gyllekøling. Gyllekøling er ligeledes et miljørigtigt system, som optager overskudsvarmen fra gyllen. Overskudsvarmen bruges til opvarmning i staldene. Det er et langt bedre alternativ til elvarme eller oliefyr.

En gyllekøling nedsætter desuden ammoniakfordampningen og forbedre klimaet i staldene.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hvis du ønsker at høre mere om vores miljøvenlige anlæg, kan du kontakte os på telefon eller e-mail for et uforpligtende tilbud eller rådgivning. Ring på telefon 98 96 56 56 eller skriv til os på vores e-mail thomas@nvvst.dk.

Kvalitet til tiden

Siden 1998 hvor Nordjysk VVS Teknik blev etableret har "Kvalitet til tiden" været vores motto - Arbejdet vi udfører skal være i top og klar til aftalte tid.

22 års erfaring

Gennem de sidste 22 år har vi opbygget et stort kendskab og viden om branchen samtidig med at vores medarbejdere har gennemgået utallige kurser og efteruddannelser.

Kunden i fokus

Vi har altid fokus på dine ønsker og behov! Dog er vi heller ikke blege for at rådgive og vejlede vores kunder i den rigtige retning hvis de ønsker det umulige

Skarpe priser

Vi er kendt for altid at være skarpe og konkurrencedygtige på priserne! Så hvis du ønsker et seriøst uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at taget fat på os.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Se vores produkter

Nordjysk VVS Teknik kan tilbyde hjælp på en række forskellige områder lige fra naturgas til VVS-arbejde.

Du kan se en lille vifte af de ting, vi kan her, men du er også altid velkommen til at ringe.​

Kvalitetssikring

​Nordjysk VVS Teknik A/S

​CVR: 27361765

​Telefon og E-MAIL

98 96 56 56

thomas@nvvst.dk

adresse

​Dalvangen 4, 9800 Hjørring

Google Maps

Vi støtter