Profil - Nordjysk VVS Teknik A/S

Nordjysk VVS Teknik er ikke bare et traditionelt VVS-firma, der er klar til at skifte din vandhane eller måske bare pakningen, hvis den gamle drypper.

Den opgave klarer vi såmænd gerne for dig, men vi er også klar med viden, ekspertise og håndelaget, hvis du skal have lavet ny kloak, en altan til aftenkaffen eller gerne vil have et biogasanlæg.

Som autoriseret gasmester er vi også klar til at lave service på olie- og gasfyr, biobrændselskedler og jordvarme fra Skagen over hele Vendsyssel til Aalborg.

Ingen opgave er for lille eller for stor. Du behøver bare ringe et sted.

Så står vi klar med en række dygtige og engagerede medarbejdere, der sætter en ære i at lave et godt stykke arbejde for kunden.

Din tilfredshed er vores levebrød!

Historien

Der lå en klar strategi bag, da Thomas Petersen i 1998 skabte Nordjysk VVS Teknik. Selv om han er uddannet VVS-installatør, så ønskede han at tilbyde kunderne meget mere end blot almindelig VVS-arbejde.

Siden har han også startet Lønstrup VVS Teknik, samt købt Bent Frost VVS og Jan Ravnbak VVS.

Med opkøbet af de virksomheder og ansættelsen af en række fagligt dygtige og engagerede medarbejdere har firmaet hurtigt fået tilført en række kompetencer.

I dag beskæftiger vi 17 medarbejdere. Mange af dem har været i firmaet i mange år og nogle kun i få år, men fælles for dem alle er, at de hele tiden gør alt for at blive endnu bedre.

Med de medarbejdere er vi i stand til at løse alle former for opgaver indenfor biogas fra de små anlæg og helt op til Grøngas i Hjørring, hvor vi har vores daglige gang.

Vi kan hjælpe med både nye anlæg og service indenfor landbruget, uanset om det er svineavl, kyllingefarme eller kvægbrug. Senest har vi været med til at opføre et stort kyllingehus ved Sterup.

Vi arbejder for en række campingpladser. I sommermånederne har vi dagligt et par mand i Skagen for at løse opgaver for hoteller, erhvervsliv og private.

Vi har to faglærte blikkenslagere, der løser alle former for opgaver i zink, kobber og aluminium.

Vi foretager selv lækagesporing med infrarød og sporgas.

Vores smede- og maskinværksted laver alt fra trapper og altaner til rustfri emfang, samt rør og plader i PE Plast.

Endelig har vi en moderne maskinpark, så vi kan både lave nyt kloak og reparere gamle kloakker.

De mange forskellige kompetencer gør os konkurrencedygtige på prisen. Og vi skal ikke ud og finde samarbejdspartnere, så vi kan selv stå inde for kvaliteten på arbejdet.

Vi har kompetencerne, så du kan ringe ét sted og få et godt tilbud!